Verhuur trekkershutten

"Scandinavische overnachting"

Meerwijck beschikt over 2 trekkershutten Standaard en 1 trekkershut Plus. Het zijn sfeervolle hutjes, uit Scandinavië geïmporteerd, voor een romantische (over)nacht(ing). Ideaal voor onderweg, voor een kort verblijf. Als wandelaar op het Pieterpad, als fietser of zomaar onderweg. Maar ook ideaal voor een korte vakantie, en natuurlijk fantastisch voor uw kinderen.

NIEUW - HOTTUB - HOUTGESTOOKT BUITENBAD - HOTTUB - NIEUW
Wellness hottub te huur bij uw overnachting
€ 50,00 per dag / € 75,00 per weekend (graag vooraf reserveren).

Bekijk de tarieven van de trekkershutten
Bekijk onze trekkers hutten in 360°

Goed om te weten

Aankomst/vertrek
Voor de trekkershutten hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De trekkershutten dienen voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Slaapgelegenheid
De trekkershut standaard biedt plaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
De standaard hut is voorzien van een tweepersoonsbed met daarboven een stapelbed en een hoogslaper(bereikbaar met trapje).

De trekkershut plus biedt plaats voor 5 volwassenen.
De hut plus is voorzien van 2 x stapelbed en een eenpersoonbed.

De trekkershutten worden niet verhuurd aan jongeren zonder begeleiding.


Huisdieren en roken
In de trekkershutten zijn huisdieren toegestaan en geldt een rookverbod.


Linnengoed
Bedlinnen (1-persoons slaapzak/dekbed, dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen) dient u zelf mee te nemen of te huren. Kussens zijn aanwezig. Hand/keukendoeken dient u zelf mee te nemen. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden.


Schoonmaak
Schoonmaakkosten worden niet berekend omdat u de trekkershut zelf schoon achter dient te laten, zodat de volgende gast er direct weer in kan verblijven.


Inventaris
De trekkershut standaard beschikt over een keukenblok met 2-pits gasstel. Bij de trekkershut standaard dient u zelf een pannenset, eetgerei en serviesgoed mee te nemen. Ook is het mogelijk dit te huren, u dient dit bij de reservering te vermelden. Tevens is het mogelijk een elektrische kachel te huren.

De trekkershut plus beschikt over een grote keuken met gasstel (4-pits), afzuigkap en koelkast. Tevens is de hut plus voorzien van een pannenset, eetgerei en serviesgoed. Ook beschikt deze hut over een kachel.

Klik op de link hieronder voor de complete inventarislijst van de trekkershut plus.

Inventarislijst Trekkershut Plus

Inventarisbox trekkershut standaard (te huur)

Tevens beschikken beide trekkershutten over een houten picknicktafel.


  • De trekkershutten liggen in de nabijheid van een sanitair gebouw.
  • U kunt de auto op de parkeerplaats vlakbij de trekkershutten parkeren.

Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor huuraccommodaties.

Recronvoorwaarden huuraccommodaties

       

Groepsuitjes