Verhuur 4 pers. chalets

Kamperen met alle comfort en luxe

De zeer comfortabele en luxe chalets bieden plaats voor 4 personen. Van alle gemakken voorzien en zeer compleet ingericht met o.a. douche, toilet, t.v., kachel, 2 slaapkamers (tweepersoonsbed en twee enkele bedden), keuken met keukeninventaris en magnetron, zitkamer en eethoek.

Bekijk de tarieven van de 4 pers. chalets

Goed om te weten

Aankomst/vertrek
De aankomst- en vertrekdag is op maandag/vrijdag. In het hoogseizoen aankomst/vertrek alleen mogelijk op vrijdag. De chalets dienen voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Verhuurperiodes
De chalets zijn te huur voor een week, midweek en weekend. (Geen weekend/midweekmogelijkheden met Hemelvaart/Pinksteren en in het hoogseizoen). Het weekend is van vrijdag t/m maandag. De midweek loopt van maandag t/m vrijdag


Slaapgelegenheid
De 4-persoons chalets zijn voorzien van een slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden.

De chalets bieden plaats voor max. 4 personen en worden niet verhuurd aan groepen/jongeren.


Huisdieren en roken
In de chalets zijn huisdieren niet toegestaan en geldt een rookverbod.


Linnengoed
Bedlinnen(1-persoons dekbedovertrekken, kussenslopen, onderlakens) dient u zelf mee te nemen of te huren. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Hand/keukendoeken dient u zelf mee te nemen. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden.


Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 35,00.


Inventaris
Klik op de link hieronder voor de complete inventarislijst van de luxe chalets.

Inventarislijst chalets

Plattegrond chalets


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor huuraccommodaties.

Recronvoorwaarden huuraccommodaties


       

Groepsuitjes