Verhuur kinderstacaravans

Kindvriendelijk ingerichte caravans

Een kindvriendelijke en veilige omgeving voor u en uw kind om te genieten in één van onze kinderstacaravans. De kinderstacaravans zijn ingericht in de thema's strand en polkadot. De kinderstacaravans zijn zo uitgerust dat u bijna niets hoeft mee te nemen en de kinderen kunnen genieten van hun eigen speelparadijs.

De kinderstacaravans zijn kindvriendelijk uitgerust met douche, toilet, t.v. met dvd speler, kachel, 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden met bedhekje of campingbedje), keuken met lade- en kastbeveiliging, zitkamer en eethoek incl. kinderstoel. Ook buiten is aan de kinderen gedacht, zo heeft elke caravan een eigen zandbak. Een waar speelparadijs!

Bekijk de tarieven van de kinderstacaravans
Bekijk onze stacaravans in 360°

Goed om te weten

Aankomst/vertrek
De aankomst- en vertrekdag is op maandag/vrijdag. In het hoogseizoen aankomst/vertrek alleen mogelijk op vrijdag. De caravans dienen voor 10.30 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Verhuurperiodes
De huurcaravans zijn te huur voor een week, midweek en weekend. (Geen weekend/midweekmogelijkheden met Hemelvaart/Pinksteren en in het hoogseizoen). Het weekend is van vrijdag t/m maandag. De midweek loopt van maandag t/m vrijdag.


Slaapgelegenheid
De kindercaravans zijn voorzien van een slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden met bedhekje of campingbedje. Van de eethoek kan een bed gemaakt worden voor de 5e persoon.

De kindercaravans bieden plaats voor max. 5 personen en worden niet verhuurd aan groepen/jongeren.


Huisdieren en roken
Huisdieren zijn in de kinderstacaravans toegestaan en geldt een rookverbod.


Linnengoed
Bedlinnen: 1 persoons dekbedovertrekken, kussenslopen en onderlakens (1 voor tweepersoonsbed, 2 voor eenpersoonsbed) dient u zelf mee te nemen of te huren. Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Hand/keukendoeken dient u zelf mee te nemen. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden.


Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 35,00.


Inventaris
Klik op de link hieronder voor de complete inventarislijst van de kinder stacaravans.

Inventarislijst kindercaravan rood/witte stippen

Inventarislijst kindercaravan strand

Plattegrond kindercaravans


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor huuraccommodaties.

Recronvoorwaarden huuraccommodaties

       

Groepsuitjes