Verhuur Coco Sweet

De gezelligheid van ouderwets kamperen in een nieuw jasje

Altijd al eens willen kamperen, maar bang dat het kramperen wordt? Probeer dan eens de Coco Sweet. Hier beleeft u de sfeer van ouderwets kamperen met het gemak van nu. De Coco Sweet is een originele tent van 16 m2 gemaakt van half canvas, half kokosnoothout. Dezelfde isolatie als in een stacaravan met de gezelligheid van kamperen in een tent. Ideaal voor een gezin van 4 personen of lekker ruim met 2 personen.

Er is een kitchenette met koelkast en een uitschuifbare tafel met krukken.
De buitenkeuken vind u onder de ruime luifel met vlonder van 8 m2.

Bekijk de tarieven van de Coco Sweet

Goed om te weten

Aankomst/vertrek

Voor de Coco Sweet hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De Coco Sweet dient u voor 10.30 uur te verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 15.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Slaapgelegenheid
De Coco Sweet biedt plaats voor 4 personen.
De Coco Sweet is voorzien van 1 slaapkamer met een groot tweepersoonsbed en 1 slaap-/woonkamer met 2 aparte bedden.

De Coco Sweet wordt niet verhuurd aan jongeren zonder begeleiding.


Huisdieren en roken
In de coco sweet zijn huisdieren toegestaan en geldt een rookverbod.


Linnengoed
Bedlinnen (1-persoons slaapzak/dekbed, dekbedovertrekken, onderlakens en kussenslopen) dient u zelf mee te nemen of te huren. Kussens zijn aanwezig. Hand/keukendoeken dient u zelf mee te nemen. Het huren van linnengoed dient u bij de reservering te vermelden.


Schoonmaak
Schoonmaakkosten zijn verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 15,00.


Inventaris
De Coco Sweet beschikt over een keukenblok met koelkast. Bij de Coco Sweet dient u zelf een pannenset, eetgerei en serviesgoed mee te nemen. Ook is het mogelijk dit te huren, u dient dit bij de reservering te vermelden. Tevens is het mogelijk een elektrische kachel te huren.

Inventarisbox te huur

Plattegrond Coco Sweet


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor huuraccommodaties.

Recronvoorwaarden huuraccommodaties


       

Groepsuitjes