Sport en spel

Op Kampeerterrein Meerwijck hebben we vele sportvelden waar u zich lekker kunt uitleven.

Freegameveld
Meerwijck heeft een supergaaf freegameveld. Het freegameveld is van kunstgras en de bal kan niet ver weg stuiteren... want er zit een omheining omheen. Op het freegameveld kun je niet alleen voetballen... Nee, het is ook mogelijk om het veld om te toveren tot volleybalveld, basketbalveld of hockeyveld. Zowel vaders met kinderen als jongeren maken hier veel gebruik van.

Tennisbaan
Even samen een balletje slaan? Leef je uit op onze tennisbaan! Voor onze sportieve gast hebben we een buitenbaan, waarop u zowel kunt enkelen als dubbelen. Heeft u geen racket meegenomen, geen probleem! Bij de receptie kunt u rackets en tennisballen huren!

Klimpiramide en klimkubus
Klauteren en klimmen kun je naar hartelust op Meerwijck. Op de klimpiramide en de klimkubus kun je je energie kwijt.

Springkussen
Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zijn er kinderen aan het springen op het springkussen bij de kantine. Wat is er niet leuker dan allerlei kunstjes hierop te proberen... 

Tafeltennistafels
Op vele velden en in een aantal speeltuinen zijn tafeltennistafels geplaatst. Hier is het mogelijk om in de buitenlucht een potje te tafeltennissen. Heeft u geen badjes meegenomen van huis. Geen probleem, bij de receptie zijn deze verkrijgbaar.

Goed om te weten

Tarieven freegameveld:
Huur freegameveld: gratis voor gasten
Huur freegameveld: € 10,00 euro per uur voor niet-gasten (alleen van ma t/m donderdag - niet in schoolvakanties en weekend. En... op afspraak)

Openingstijden freegameveld
Maandag t/m zondag:
09.00 uur - zonsondergang


Tarieven tennisbaan:
Huur tennisbaan per uur: € 6,00
Huur per racket: € 1,25
Tennisballen: € 1,25

Openingstijden tennisbaan:
Maandag t/m zondag:
09.00 uur - zonsondergang


Huur diversen:
Huur hockeystick en bal: € 1,25 
Extra hockeystick: € 1,00

Huur 2x tafeltennisbadje en balletje: € 1,50