Reserveringsinformatie

Reserveren
U kunt een kampeerplaats op het kampeerterrein telefonisch of via internet reserveren. Geef duidelijk aan welk arrangement of welke periode u wilt bespreken voorzien van de juiste adresgegevens. Voor de bevestiging van de reservering betaalt u binnen 14 dagen 50% van het factuurbedrag. Het resterende bedrag betaalt u 3 weken voor aankomst. Er worden geen reserveringskosten en administratiekosten in rekening gebracht. Wacht met betalen tot u van ons een reserveringsbevestiging heeft ontvangen.

Uw kampeerplaats dient voor 12.00 uur te zijn ontruimd, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur gebruik van kunnen maken. Wanneer u een arrangement in het voor-/naseizoen boekt kunt u de laatste dag tot 18.00 uur blijven.

Annuleringsfonds*
Wij adviseren u deel te nemen aan het annuleringsfonds*. Er wordt nl. geen restitutie van kampgeld verleend bij verhindering of vervroegd vertrek. Tarief annuleringsfonds is 5% van de totale verblijfkosten. Voor iedere gereserveerde kampeerplaats moet u apart een annuleringsfonds afsluiten. Deelneming aan het annuleringsfonds vrijwaart u tegen de kosten die kunnen ontstaan bij verschillende gebeurtenissen, mits gestaafd met officiële verklaring.

Goed om te weten

* overlijden (familielid), plotseling ziek worden van de gast(en), noodgedwongen verhuizing door medische oorzaak, renovatie of verandering van werkkring, onvrijwillige werkloosheid van de gast.