Kampeerplaatsen

Een kampeerplaats op een veld of aan het water... u kan kiezen!

De kampeerplaatsen zijn gesitueerd op veldjes en aan het strand. De plaatsen aan het strand hebben vrij uitzicht over het Zuidlaardermeer. Aan het strand kunt u de gezelligheid van de omgeving beleven. Voorbij varende boten, spelende kinderen op het strand ...

Houdt u meer van rust en privacy dan zijn de plaatsen op een veldje misschien iets voor u. Heeft u kinderen? Dan zijn er ook verscheidene plaatsen op een veldje met speeltoestel. Zo kunt u heerlijk vanuit uw tent of caravan genieten van uw spelende kroost.

Bekijk de tarieven van de kampeerplaatsen
Bekijk onze kampeer- plaatsen in 360°

Goed om te weten

Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. 
De comfortplaatsen beschikken over: 6 amp. elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en tv-aansluiting. Daarnaast is er op elke plaats draadloos internet te ontvangen (tegen betaling).


Aankomst/vertrek
Voor toeristische plaatsen hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De kampeerplaats dient voor 12.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Huisdieren
Op alle toeristische plaatsen zijn huisdieren toegestaan.


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Recronvoorwaarden toeristische plaatsen

       

Groepsuitjes