Groepsuitjes

Samen er op uit...

Wilt u met vrienden, familie, met een school of met een vereniging als groep komen kamperen? Ook dat is mogelijk op Meerwijck!! Wij hebben een speciaal groepenveld waar u samen op één veld kunt staan. Het groepenveld is een groot veld met 15 plaatsen, beschikt over een eigen sanitairgebouw, ligt ver van de overige toeristische velden, zodat u geen "last" heeft van elkaar.

Wanneer u met een groep komt betaalt u een prijs per persoon i.p.v. per plaats. Het is mogelijk om picknicktafels en/of een paviljoen bij te boeken.

Op korte afstand is het sportveld, het freegameveld en de tennisbanen waar u als groep leuke wedstrijden, of andere evenementen kunt organiseren. Ook het veld Dondersplekkie (het veldje met de wigwam) kunt u huren wanneer u dit wilt gebruiken voor een barbeque, een kampvuuravond o.i.d.

Wilt u het eten laten verzorgen door Meerwijck, ook dit behoort tot de mogelijkheden (van ontbijtservice tot eten van de menukaart van het strandpaviljoen).

Er zijn vele mogelijkheden, dus wanneer u een speciale wens heeft, neem contact met ons op.

Bekijk de tarieven voor groepsuitjes

Goed om te weten

Nieuw!! Het groepenveld beschikt over een eigen sanitairgebouw


Groepen dienen voortijdig te reserveren. Speciale wensen dienen vooraf kenbaar te zijn gemaakt


Groepen waarvan de leeftijd onder 20 jaar is, is begeleiding van ouders een must


Het gehele bedrag wordt door de groep betaald, kan niet gesplitst worden per persoon aan de balie


In zomerperiode is het niet altijd mogelijk voor groepsuitjes i.v.m recreatie. Informeer hiernaar!


Sportmogelijkheden
Op korte afstand is het sportveld, het free-gameveld en de tennisbaan en het strand waar u als groep leuke wedstrijden, of andere evenementen kunt organiseren. 


Slaapgelegenheid
U dient eigen uw eigen kampeermiddel/tent mee te nemen. 


Andere mogelijkheden
(eten onder overkapping (paviljoen) / kampvuur (wigwam) / zaal kantine)
Op het veld Dondersplekkie (het veldje van de wigwam) kunt u huren wanneer u dit wilt gebruiken voor een barbecue, een kampvuuravond o.i.d. Ook is het mogelijk om een deel van de kantine/overkapping in de voorseizoen af te huren. In het hoogseizoen/vakanties is dit niet mogelijk. 


Eten
Wilt u het eten laten verzorgen door Meerwijck,ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u een speciale wens heeft, neem contact met ons op!


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie).
Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden.

       

Groepsuitjes