Faciliteiten

Meerwijck heeft zoveel faciliteiten dat u tijd te kort komt om alles te gaan beleven. Als watersporter kunt u genieten van het meer. Als fiets- en wandelliefhebber kunt u uw hart ophalen, want de omgeving heeft vele fiets- en wandelpaden. De rustige omgeving is zo uniek dat u dit zeker een keer moet ervaren.

Maar op de camping is ook van alles te doen. U heeft pas vakantie als de kinderen dat ook hebben. De kinderen kunnen zoveel doen op en rondom de camping dat u geen kind aan ze heeft. Natuurlijk staat daarom tijdens de schoolvakanties (Pasen, Meivakantie, Hemelvaart/Pinksteren en zomervakantie van 15 juli 2017 t/m 3 september 2017) ons recreatieTwinkelteam in de startblokken. Zij organiseren vele activiteiten voor alle leeftijden.

Geen zin aan georganiseerde activiteiten? Naast de camping ligt een zandstrand en het Zuidlaardermeer waar iedereen kan luieren en van een welverdiende vakantie kan genieten. Ook het overdekte zwembad, de speeltuinen en de vele verschillende sportvelden brengt vertier voor jong en oud. 

Kortom.. op Meerwijck vindt u alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie.