Camperplaatsen

U bent als camperaar van harte welkom op Kampeerterrein Meerwijck!

Als camperaar heeft u alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. U kunt van camping naar camping trekken, maar ook voor langere tijd op één camping staan. Bij ons is beide mogelijk. Wij beschikken over camperplaatsen voor de slagboom genaamd camper to go plaatsen en camperplaatsen op de camping zowel verhard als op het gras om het echte campinggevoel op Meerwijck te ervaren. Steeds meer gasten bezoeken Meerwijck met een camper. Daarom hebben wij prachtige verharde camperplaatsen aangelegd.

Nieuw!! Camper to go plaatsen*

Wij beschikken over camper to go plaatsen. Deze plaatsen zijn geschikt voor kampeerauto's en campers die van camping naar camping trekken. De camper to go plaatsen bevinden zich voor de slagboom zodat een late aankomst (buiten openingstijden) en vroeg vertrekken geen probleem is. De camper to go plaatsen hebben een speciaal tarief (alleen in kortingsperiode) en zijn bedoeld voor een verblijf van max. 1 nacht. Het zijn zeer ruime plaatsen die van elkaar gescheiden worden door robinia palen en schanskorven. Dit geeft de plaatsen een robuust en natuurlijk uiterlijk. De plaatsen bevinden zich op loopafstand van de vele faciliteiten zoals o.a. receptie, zwembad, 't stoetwinkeltje, kantine, sportveld en de speeltuin. Voor een douche of afwas hoeft u niet ver te lopen want bij de camper to go plaatsen is een sanitairgebouw op steenworp afstand aanwezig.

Camperplaatsen op gras(veld(en)*

Voor het echte kampeergevoel kunt u kiezen voor één van de camperplaatsen op het gras. Kampeerauto's en campers kunnen op de kampeerplaatsen bij het strand, op de velden specht, zwaluw en margriet voor zowel korte als langere tijd genieten. Ook hier hoeft u niet ver te lopen voor het sanitair.

Nieuw!! Privé camperplaatsen met verharde ondergrond***

Houdt u meer van rust en privacy dan is het ook mogelijk om met uw camper of kampeerauto op het veld leeuwerik of zwaluw te staan. Deze grote privé plaatsen hebben een verharde ondergrond. De plaatsen zijn van elkaar gescheiden d.m.v. robinia palen en schanskorven.

Camperservicestation

Uw tank  spoelen  en uw vuilwatertank legen kan bij het camperservicestation. deze vindt u tegenover het veld zwaluw. Voor het legen van uw chemisch toilet is er bij elk sanitairgebouw een chemische stortplaats aanwezig. Er liggen meerdere sanitairgebouwen verspreid over het terrein, u hoeft hiervoor nooit ver te lopen. Al heeft u waarschijnlijk alle faciliteiten aan boord, het is altijd handig een sanitairgebouw in de buurt te hebben. Tevens kunt u hier gratis gebruik van maken.

Bekijk de tarieven van de camperplaatsen

Goed om te weten

Alle camperplaatsen zijn comfortplaatsen.  De comfortplaatsen beschikken over: 6 amp. elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer en tv-aansluiting. Daarnaast is er op elke plaats draadloos internet te ontvangen (tegen betaling).


Aankomst/vertrek
Voor de camperplaatsen hebben wij geen vaste aankomst-vertrekdag. U kunt op elke door u gewenste dag aankomen/vertrekken. De kampeerplaats dient voor 12.00 uur te worden verlaten, zodat de nieuwe gasten hier na 14.00 uur weer gebruik van kunnen maken.


Huisdieren
Op alle camperplaatsen zijn huisdieren toegestaan.


Recronvoorwaarden
Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck is aangesloten bij de Recron (branche organisatie). Meerwijck hanteert de Recronvoorwaarden. Klik hieronder voor de recronvoorwaarden voor toeristische plaatsen.

Recronvoorwaarden toeristische plaatsen


*camper to go plaatsen(voor de slagboom)

Cam 2, 3, 15, 16

**camperplaatsen op gras(veld(en)

Zwaluw (nr. 4 t/m 10), margriet (nr. 13 t/m 16), specht (nr. 1 t/m 6)

***privé camperplaatsen met verharde ondergrond

Zwaluw (nr. 1, 2, 3), leeuwerik (nr. 4, 5, 6, 8)

       

Groepsuitjes